X
LICHT
Fighting the Windmills of shallowness
David Torres


David omschrijft zichzelf graag als een kunstenaar zonder een kunst, een “Knight in rusty armor, fighting his windmills of shallowness”.  Hij kijkt naar de dingen des levens met het enthousiasme en de verwondering van een kind. Met deze 1ste overzichtstentoonstelling komt er dan ook meteen een einde aan een lange zoektocht, waarbij hij eindelijk de moed heeft verzameld om enkele van zijn werken aan jullie voor te stellen.

Zijn werken zijn veelal een kruisbestuiving van diverse kunstvormen, waarmee hij de grenzen van zijn verbeelding aftast. In zijn werk gaat David voornamelijk op zoek naar de spanning tussen uitersten.

Zo probeert hij een evenwicht te vinden tussen de chaos in zijn hoofd en de orde van mathematische zekerheden & structuren. De kleinschaligheid van zijn leven ten aanzien van het universum, zijn “scars of life”, zijn behoud voor traditie, maar ook zijn fascinatie voor het bovennatuurlijke en de geesten van het verleden zijn maar enkele van de vele thema’s waarmee hij graag speelt.

Zijn kunst is zijn therapie 

Licht I 8-13-14 & 15 december’19WANNEER:

Pre-Opening zondag 8 december - vrije toegang van 10.00 uur tot 18.00 uur
Vernissage & Nocturne (VOLZET) 
Zaterdag & zondag 14 & 15 december - doorlopend van 13.00 uur -18.00 uur

Wil U er ook bij zijn op de vernissage? Geef ons dan zeker een seintje!

LOCATIE:
Art Gallery I Expose'm
Dorp Oost 79 -2070 Zwijndrecht
http://www.exposem.be

CONTACT:
David Torres
Verbindingstraat 103 - 2070 Burcht - Belgium
Website: Https://www.arte-noeuf.be
Mobiel: +32 (0)475/923.657
Mail: david.torres@arte-noeuf.be


 

A knight in rusty armor 
Maybe I'm just a wanderer with a split personality disorder working on the edge of madness? A multidisciplinary artist breaking the boundaries of his canvas, using his shallow depth of field as a photographer, his spatial awareness as an interior designer, the look and feel from a graphic designer and the words from a poet. Or maybe I'm just a 21-century storyteller with a tale to tell. A knight in rusty armor fighting the windmills of shallowness, on a quest in finding his higher purpose! Anyway, the reality I live in is just a fraction of my imagination and I'm having a hard time keeping them apart.
So the next time you see me, you pinch me in the arm!

David Torres